Rachel Hazes haalt uit naar Monique Westenberg: “Ga werken voor je geld!”

rachel hazes monique westenberg

Rachel Hazes is Monique, de moeder van haar kleinzoon helemaal zat en uit nu haar jarenlange woede tegenover Monique Westenberg. “Ga werken voor je geld” waren haar woorden.

Monique niet onschuldig

Hazes-watcher Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberte Verlinde, kondigde reeds al een van geleden aan dat er een enorme showbizzrel opkomst was en de grote dag is aangebroken, de bom ontplofte gisteren. Rachel besloot haar mond niet langer te houden, maar geeft in Story precies aan wat er gaande. “Ik kan slecht aanzien hoe er met André wordt omgegaan, maar wat ik vervelend vind is dat mensen denken dat Monique een onschuldig lief mensje is”. Ze weten niet wie ze werkelijk is, geeft Rachel aan.

Hij betaalt alles

Rachel geeft aan dat Monique in een kapitale villa woont en een Range Rover rijd, daarnaast krijgt ze ook allimentatie en elke maand geld voor haarzelf. “Maar dat is André naar haar toe helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er ook niets op papier staat," aldus Rachel. 

Ze moet gaan werken

De geldkraan moet voor Monique worden dicht gedraaid en Monique moet zelf gaan werken. Dit is trouwens wat de mening  van de multimilljonaire Rachel is. Monique is een vrouw van in de veertig en niets ontbreekt haar. “Maar dat is André naar haar toe helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er ook niets op papier staat. Ze moet gaan werken inplaats van zitten wachten. Ze geeft aan dat Monique met de handen in de mouwen zit en de heledag op Instagram aan het posten is. Ze vind Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van Andre stukken beter dan Monique.  

Schaam je dood

'Zit de f***k down!' schreef Showbizzwatcher Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer op  Instagram. Ook geeft ze aan dat Rachel ook niet gewerkt heeft toen ze met Andre sr was. Dat Andre veel uitgeeft aan Monique is geen punt. "Hij moet zijn schuldgevoel afbetalen, want hij heeft Monique met zijn eigen zoon in de steek gelaten voor een andere meid om vervolgens te doen of hij nooit vader is geweest en die kleine jongen te doen afvragen of papa nog wel van hem houdt (ja ik weet alles) dus ik wil het niet horen Rachel! Schandalig dat je dit in de media roept. Schaam je dood.”       

rachel hazes, monique westenberg

 

 

Gepubliceerd op: 19 augustus 2021

Tags

×