Rapper Sjors geeft vlijmscherpe analyse op Nederland - Oostenrijk en daagt Depay uit

Als je een vlijmscherpe analyse wilt van ingewikkelde zaken als politiek, de zin van het leven of voetbal, dan ga je natuurlijk naar Rapper Sjors, zo moeten ze ook bij PowNed gedacht hebben. Slijptol zakte dus met zijn cameraman af naar het diepe Zuiden, voor een interview met de Limburgse raplegende.

rapper sjors

Perfecte wedstrijdanalyse

 Afgelopen donderdag speelde het Nederlands elftal zijn tweede wedstrijd op het EK, tegen Oostenrijk. De mannen van Frank de Boer wonnen met 2-0 en zijn hierdoor geplaatst voor de achtste finales van het toernooi. Zoals we van Sjors gewend zijn, freestylet hij een perfecte wedstrijdanalyse bij elkaar. Ondanks de overwinning is het spel van Oranje volgens sommigen nog altijd een beetje slappen hap, maar Sjors blijft nuchter: "Het was goed genoeg om te winnen, en op naar de volgende wedstrijd. Ieder land heeft zo zi'n taktiek en het is gewoon goed genoeg om te winnen", zo vindt Sjors. "Winnen is winnen, hoe maakt niks uit."

Track met Memphis Depay

Rapper Sjors was vooral onder de indruk van Memphis Depay, die hij supergoed vond spelen. Hierop merkt Slijptol op dat Depay ook een goede rapper is en vraagt zich af of Sjors wel eens een nummer met de aanvaller zou willen maken. Daar heeft sjors natuurlijk wel oren naar. We kunnen ons dan ook niet voorstellen dat Depay deze uitdaging laat schieten en kunnen niet wachten tot de track verschijnt! Dus komop Memphis, Let's Go!

Check de perfecte wedstrijdanalyse van Rapper sjors hier:

Bron en beeld: Youtube Omroep PowNed

Gepubliceerd op: 19 juni 2021

Tags