Rapper Sjors en Beatboxer Udo nemen wereldhit op en geven visie op verkiezingen

Aan internetgekkies is er sowieso geen gebrek, maar een van de bekendste is natuurlijk rapper Sjors. De afgelopen tijd was het wat stilletjes rond onze Sjors, maar inmiddels is de Limburgse hiphoplegende helemaal terug met de gloednieuwe track 'Tis Net Echt He'. 

Wereldhit in potentie

Voor de opname van het nummer dook Rapper Sjors de studio in met mede-internetgekkie en minstens even getalenteerde Udo de Beatboxer. PowNed mocht aanwezig zijn in de studio, waar op dat moment de laatste hand werd gelegd aan de wereldhit in potentie. Daarbij waren Sjors & Udo niet te beroerd om ook nog even hun visie op de Tweede Kamer verkiezingen van afgelopen week te geven. 

Tis Net Echt He moet volgende week officieel gereleased worden en het kan bijna niet anders dat het nummer deze zomer niet van de radio te krijgen zal zijn. Wij kunnen alvast niet wachten!

Check hier het voorproefje van de nieuwe wereldhit van Rapper Sjors en zijn maatje Udo de Beatboxer:

IrisQueen

Afgelopen week trakteerde IrisQueen, een soort vrouwelijke variant op Rapper Sjors, ons al op een muzikale ode aan haar held Thierry Baudet. Deze kun je hier terugluisteren. Doe er je voordeel mee.

Bron en beeld: Youtube Omroep Powned

Gepubliceerd op: 20 maart 2021

Tags