Eerste real-life Mario Kart-baan van Nederland opent binnenkort de deuren

Mario Kart is één van de meest legendarische spellen ter wereld. Het maakt niet uit of je nu 6 of 35 jaar bent; iedereen weet wat Mario Kart is. Een potje racen met Yoshi of Luigi zal nooit vervelen. Je kunt heel binnenkort ook een keer zélf in de huid van de Mario Kart-typetjes kruipen.

Mario Kart thema

Er opent namelijk binnenkort een kartbaan in het thema van Mario Kart in Utrecht. Onze dank gaat uit naar het Utrechtse bedrijf The Team Building die deze kartbaan aan het opzetten is! Een ritje op kartbaan Crazy Karts gaat niet over hoe snel je bent, maar hoeveel punten je verzamelt. Op de route zijn allerlei obstakels te vinden, maar ook waar je punten kunt halen.
 

Zelfde als Mario Kart

Ook zijn er echte herkenbare dingen van Mario Kart verwerkt in de ervaring. Zo zijn er verschillende plekken waar je sneller kan racen, net zoals de Boost pads! Je hebt natuurlijk ook 'wapens' op je kart zodat je anderen kunt benadelen in hun race. Als je geraakt wordt door het 'wapen' van de ander, dan rij je langzamer én verlies je punten. 

Eind deze maand

De verwachting is dat de kartbaan eind deze maand opent. Een kaartje kost 17,50 euro per persoon per heat en voor 2 heats ben je 30 euro per persoon kwijt. Let's go!

Mario Kart op de openbare weg

In de Japanse hoofdstad Tokio kun je zelfs real-life Mario Kart op de openbare weg spelen! Hoe dat eruit ziet, check je hier:

Beelden: The Team Building

Gepubliceerd op: 23 mei 2021

Bron

Tags