Reinout en Daniëlle Oerlemans kopen absurde droomvilla voor €19 miljoen

Een tijdje geleden hebben Reinout en Daniëlle Oerlemans hun villa in Los Angeles (Beverly Hills) verkocht aan The Weeknd. Niet voor zomaar een prijsje: 60 miljoen euro. om precies te zijn. Zes jaar eerder kochtten ze de woning voor 22 miljoen euro. Een huis weg betekent dat er een nieuw huis moet komen. En die is er! Een flinke jaap weer, want hij kost 19 miljoen euro.

reinout oerlemans villa

Reinout en Daniëlle Oerlemans

Even in het kort; wie zijn Reinout en Daniëlle Oerlemans? Daniëlle was vroeger wielrenster, maar stopte daar in 1995 mee. Daarna heeft ze meerdere klussen voor de camera gehad. Reinout kennen we als Arnie Alberts in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook richtte hij videoproductiebedrijf Eyeworks op die hij in 2014 verkocht. 

Droomvilla

Samen hebben ze dus weer een nieuw huis gekocht en wederom in Beverly Hills. De prijs waar ze het voor gekocht hebben? 19 miljoen euro. Hiervoor krijgen ze een woonoppervlak van 848 vierkante meter, met zes slaapkamers en acht badkamers. Ook kunnen ze zich vermaken op hun eigen tennisveld, zwembad en basketbalveld. De woning is ook nog eens gelegen tegenover de beruchte Playboy Mansion. Net zoals hun vorige huis in Beverly Hills, zijn ze nu hoogstwaarschijnlijk weer aan het verbouwen. Vervelen zullen ze zich niet! 

Check de absurde droomvilla van Reinout en Daniëlle Oerlemans hier:

 

 

Gepubliceerd op: 12 september 2021

Bron

Tags