Releasedatum van laatste seizoen van Ozark bekendgemaakt door Netflix

Ben jij een fan van de serie Ozark, dan heb je hier wat goed nieuws. Er is eindelijk meer duidelijkheid over het vierde maar ook wel de laatste seizoen van de serie. Er is namelijk een video door Netflix geplaatst waarin zij de releasedatum van seizoen 4 bekend hebben gemaakt.

Ozark seizoen 4

 Seizoen 4 van de serie wordt extra lang, en is daarom ook opgesplits in twee delen. Een seizoen heeft normaal gesproken 10 afleveringen, maar dit keer telt het maar liefst 14 afleveringen. Dus je kan aankomend jaar twee delen van zeven afleveringen verwachten. Het werd eerder bekendgemaakt door acteur Jason Bateman, dat hij het laatste seizoen eraan zit te komen. Hij gaf aan dat wij de eerste afleveringen in januari 2022 konden verwachten op Netflix en hij had inderdaad gelijk.De onderstaande video werd zojuist door Netflix gedeeld op youtube, met de vermelding van de exacte releasedatum.

Releasedatum

In de video kan je zien dat we het eerste deel van seizoen 4 op 21 januari 2022 kunnen verwachten. Wij kunnen dan vanaf die dag zien hoe het afloopt met de zaken van de familie Byrde. Maar het is nog een grote mysterie wanneer het tweede deel van seizoen 4 op Netflix zal verschijnen.

Gepubliceerd op: 19 oktober 2021

Tags