Restaurant geeft je € 4.200 als je de enorme 50 kg-cheeseburger op krijgt!

Vergeet die pperdure haute cuisine in een sterrenrestaurant, wanneer je echt honger hebt gaat er niks boven een dikke vette hamburger. Maar ook daarin kun je overdrijven. Een restaurant in New Jersey in (waar anders dan) de Verenigde Staten, geeft je zelfs 5.000 dollar, omgerekend zo'n 4.200 euro, wanneer je hun cheeseburger van 50 kilo op krijgt!

cheeseburger

238 Bic Mac's

In Clinton Station Diner mag je met maximaal 9 vrienden proberen de ‘8th Wonder of the World‘, een gigantische cheeseburger van 50 kilo, naar binnen te werken. Dat is dus nog altijd 5 kilo brood, vlees, kaas, sla en tomaat per persoon. Ter vergelijking, een Big Mac an McDonald's weegt ongeveer 210 gram, dus de cheeseburger is even zwaar als 238 Big Mac's. Daar moet je dus aardig wat zware jongens voor meenemen. Lukt het jullie niet om de kolossale burger weg te werken, dan moet je 400 dollar afrekenen.

Tripje naar New York

Denk je dat jij en je voetbalteam deze uitdaging wel aankunnen, boek (zodra het weer mag) een tripje naar New York en breng dan een bezoekje aan Clinton Station Diner. Zorg wel dat je van tevoren reserveert, het kost de keuken namelijk 5 uur (!) om de mega-cheeseburger te bereiden.

Deze vriendengroep kreeg het voor elkaar om de gingantische cheeseburger van 50 kilo tot de laatste kruimel weg te werken:

Bron en beeld: Lifestylenova, Youtube

 

Gepubliceerd op: 6 maart 2021

Tags