Rode oortjes: Funda-foto van badkamer met opvallend rood item gaat viral

Sommige items in je huis zijn niet bedoeld om te worden gezien door je ouders, je opa en oma en nou ja... eigenlijk iedereen. Je bent ook niet de enige die af en toe iets verstopt als er iemand over de vloer komt. Deze vrouw (of man, who knows) was het in ieder geval vergeten toen de makelaar langskwam om foto's te maken van het huis...


 

Kiekjes schieten

Als verkopende partij wil je natuurlijk dat je huis tiptop in orde is. Hoe opgeruimder het huis, hoe groter de kans dat je huis eerder wordt bekeken. Dat laten verkopers zich geen tweede keer zeggen, dus wordt er vaak alles aan gedaan om alle kamers zo voordelig mogelijk op beeld te krijgen. Dat is bij deze bewoner helaas mislukt.
 

Rode oortjes

En no shame in her/his game, want er staat een gigantische rode dildo in de badkamer. Niet iets wat je graag op beeld wil hebben, maar het staat nog steeds online. De bewoner gaat in ieder geval schaamteloos het leven door. Voor heel veel mensen is de foto met het item in ieder geval iets vermakelijks. We vragen ons toch af: heeft de makelaar dit niet gezien? Check de foto's hieronder:
 

 

Gepubliceerd op: 15 oktober 2021

Bron

Tags