Roekeloze wielrenner zet leven op het spel om tempo erin te houden

Als fanatieke wielrenner telt er natuurlijk maar één ding: koste wat kost het tempo erin houden. Sommige wielrenners zijn bereid daar zo ver in te gaan dat ze zulke grote risico's in het verkeer nemen dat ze zelfs hun leven hierbij op het spel zetten, zoals in het geval van deze kamikazepiloot in België.

Roekeloze wielrenner

Een dashcam van een auto filmde hoe het wat drukker op de weg wordt en er bovendien langzame fietsers op het fietspad fietsen, dus besluit de roekeloze wielrenner maar midden op de weg te gaan rijden. Hierbij mist hij op een haartje na een tegemoetkomende vrachtwagen en besluit hij zelfs maar helemaal in de tegengestelde rijbaan te gaan fietsen.

Check de stunt van de roekeloze wielrenner hier:

Agressieve bestuurder

Het kan inderdaad best wel eens irritant zijn wanneer wielrenners op de weg gaan rijden in plaats van het fietspad, maar je moet het natuurlijk niet gaan overdrijven. Een agressieve bestuurder was duidelijk even helemaal klaar met een aantal van deze fietscoureurs, en reed een wielrenner daarbij keihard omver. Een bestuurder van een SUV sneed een van de renners vol af, waarbij deze hard in aanraking komt met de fietser, die keihard tegen het asfalt smakt. De beelden hiervan vind je hier.

Bron en beeld: Clint.be

 

 

Gepubliceerd op: 6 maart 2021

Tags