'Sarah uit huis gekickt door stiefvader, ook André niet meer welkom'

De afgelopen tijd zijn André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen weer eens het onderwerp van gesprek. Sarah en Dré zouden zijn afgereisd naar Spanje voor een 'mediatraining', maar Yvonne Coldeweijer kwam al snel met het gerucht dat ze waren opgenomen in een kliniek om af te kicken van een cokeverslaving. Yvonne heeft nu nieuwe 'juice'.

sarah uit huis gekickt

Betrapt

Sarah is inmiddels weer terug in Nederland, maar volgens Yvonne hoeft ze niet meer thuis te komen bij haar moeder en stiefvader. Ook André zou daar niet meer welkom zijn. Dit heeft ermee te maken dat de twee 2 maanden geleden betrapt zouden zijn op het gebruik van cocaïne en daar vervolgens stiekem mee zijn doorgegaan, zo meldt 'Alberta Verlinde' op haar Instagram. Sarah worstelde eerder al met een cokeverslaving. 

Waar is André?

Sarah zou nu ondergedoken zitten bij een vriendin. Waar André momenteel verblijft is even onduidelijk. Yvonne denkt dat hij nog altijd in een kliniek in Malaga zit. Ook in Shownieuws vroeg Patty Brard zich af waar hij is. “Zijn mediastilte is toch wel heel serieus. Je hoort en ziet ook niks, hè? Heb jij wat gehoord waar hij verblijft?”, waarop Dyantha Brooks aanvulde: “Weten we überhaupt waar hij is en wat hij aan het doen is? We weten dat hij in Spanje is, maar volgens mij is het verder alleen gissen voor iedereen.”

Bart Ettekoven vulde aan: “Daar heeft ook niemand foto’s van. Niemand weet waar hij dan in Spanje zit. Ik zag wel dat Rachel vandaag ook weer naar Spanje ging, maar of ze dan weer naar André gaat… Het is onduidelijk en omgeven van vraagtekens.”

Check de post van Yvonne Coldeweijer met de 'juice' over Sarah van Soelen hier:

Bron en beeld: Mediacourant, ditjesendatjes, Instagram

Gepubliceerd op: 24 september 2021

Tags