'Sarah van Soelen houdt tonnen over aan breuk met André Hazes'

Volgens de laatste scoop van Yvonne Coldeweijer is de relatie tussen Sarah van Soelen en André Hazes nu officieel over en uit. De breuk gaat André heel veel geld kosten, zo beweert website Bekendeburen

andre hazes

Geruchten

Het gerucht van de break-up ging al een tijdje rond, maar afgelopen zondag, na zijn terugkomst uit Alicante, zou André het pas echt hebben uitgemaakt, zo meldt Yvonne in haar nieuwste vlog op Youtube. André zou het via Facetime hebben uitgemaakt met de woorden: ’Ik kan dit niet langer. Ik stop ermee’. De breuk zal echter flinke financiële gevolgen voor hem gaan hebben.

Financiële gevolgen

Ze kochten namelijk een aantal maanden geleden samen een zeer luxe driekamer appartement (zie bovenstaande foto) in Rotterdam Hillegersberg voor de prijs van 855.000 euro. De vraagprijs voor het appartement was overigens 815.000 euro. De twee vroegen een hypotheek aan van 5 ton euro, dus zij hebben minimaal 355.000 euro aanbetaling gedaan. Nu de twee uit elkaar zijn zal André zijn ex uit moeten kopen, want zij is voor de helft eigenaar van het optrekje.

André heeft dit appartement namelijk gekocht om dicht bij zijn zoontje te kunnen wonen. Indien de waarde van het appartement al gestegen is naar 9 ton euro dan zal Dre niet alleen de gehele hypotheek voor zijn rekening gaan nemen, maar ook zo'n 2 ton aan Sarah moeten betalen! En hij moet al een hoop geld inleveren door het annuleren van vele optredens. De twee kunnen ook besluiten om het appartement weer te verkopen en de opbrengst te verdelen na aflossing van de hypotheek.

Gepubliceerd op: 23 oktober 2021

×