'Sarah van Soelen maakt nu al zelfde fout als Bridget'

Het meest besproken showbizzkoppel van dit moment is natuurlijk André Hazes en Sarah van Soelen, en daarbij heeft lang niet iedereen het beste ze voor. Zeker showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft het met grote regelmatig gemund op de twee. Ook nu komt ze weer met een opvallende constatering, waarbij het erop lijkt dat Sarah nu al dezelfde fout begaat als Bridget.

sarah van soelen bridget maasland

In de kroeg

Op haar nstagram-kanaal LifeOfYvonne zegt ze: “Sarasoel liet André vorige week voor het eerst alleen optreden in België. Nou dat heeft ze geweten . Hij was tot diep in de nacht gaan stappen in de kroeg in het centrum van Varsenare en dat vond Sarasoel niet zo leuk natuurlijk. Nu gaat ze gewoon weer mee!”

Het podium op

Tijdens André optreden op BuikRock in België, kwam Sarah bovendien het podium oplopen, volgens Yvonne een cruciale fout. Ze trad hiermee namelijk in de voetsporen van Bridget, met wie Dré vorig jaar kortstondig een relatie had. Een insider vertelde later in Privé dat André zich daar ontzetten aan geërgerd had. “Dat is een avond, en soms tot wat later, lol maken met elkaar, lachen en drinken en: ’tot morgen, pikkie!’ Op zulke avonden moet je André lekker z’n gang laten gaan, dat heeft hij nodig. Bridget vond dat zelf veel te leuk, manifesteerde zich daar ook nogal en liep tot afgrijzen van een hoop mensen ook nog eens het podium op met een blad bier. Dat moet je niet dóen! Dat is zijn werk, zijn avond en zijn band.”

“Weet je nog toen Bridget bier kwam brengen op het podium?", schrijft Yvonne dan ook. "Twee weken later was het uit . Nobody likes a bezitterige vriendin.” Tsja, eerlijk is eerlijk, Yvonne heeft hiermee een punt. Wordt ongetwijfeld vervolgt...

Check de posts waaruit volgens Yvonne blijkt dat Sarah dezelfde fout als Bridget maakt hier:

sarah bridget

sarah bridget

Bron en beeld: Mediacourant, Instagram

Gepubliceerd op: 1 september 2021

Tags

×