Wild gerucht: 'Sarah van Soelen 3 maanden zwanger van André Hazes'

Het is de afgelopen tijd smullen geblazen voor de Nederlandse roddelpers, vanwege al het sensatienieuws rond André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. Volgens een nieuw wild gerucht, zou Sarah nu zelfs al drie maanden zwanger zijn van de volkszanger!

andre hazes sarah van soelen zwanger

Nieuwe stap in relatie

Nadat André voor de tweede keer in ruim een jaar de moeder van zijn zoontje André, Monique Westenberg, verliet voor een andere vrouw, is het snel gegaan. Zo ging Dré onlangs op vakantie naar Ibiza met Sarah's familie en werd korte tijd later bekend dat de twee een luxe penthouse in Rotterdam van bijna een miljoen euro zouden hebben gekocht. De foto's hiervan vind je hier.  Mogelijk laat de volgende grote stap in hun prille relatie echter niet lang op zich wachten.

Babynieuws

Journalist laat weten dat hij vandaag een onthulling gaat doen via weekblad Story. Op verschillende media, zoals Radio Veronica, 100% NL en Showmag.nl, wordt dan ook al druk gespeculeerd, waarbij de meesten babynieuws verwachten. Op het Instagram-account van 'roddelkoning' Fawry not sawry komen al berichten binnen dat Sarah in een kliniek in Scheveningen gespot zou zijn, wat de geruchten nog verder aanwakkerd. Daarbij zou ze zelfs al drie maanden zwanger zijn van André en het nieuws deze week wereldkundig gaan maken. Of het gerucht waar is of een zoveelste onzinverhaal, gaat dus op korte termijn duidelijk worden...

Buikje?

In ieder geval zou bij zwangere vrouwen na 12 weken al een klein buikje te zien kunnen zijn, dus nemen we snel een kijkje naar de laatste Instagram foto's van het stel, al kunnen die natuurlijk ook alweer een paar weken oud zijn. Zie jij een buikje..?

Check hier de laatste Instagram foto's van Sarah van Soelen en André Hazes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Bron en beeld: Showmag.nl, Instagram

Gepubliceerd op: 25 mei 2021

Tags