Sarah van Soelen ontkent breuk met André Hazes: 'Niks is uit, er is een pauze!'

Officieel is de breuk tussen André Hazes en Sarah van Soelen nog altijd niet bekend gemaakt, maar eigenlijk twijfeld niemand er meer aan dat de twee uit elkaar zijn. Behalve... Sarah zelf! In een Whatsapp-gesprek met Instagram juicekanaal Reality.fbi geeft de (ex) vriendin van Dré aan dat er slechts sprake is van een pauze.

andre hazes sarah van soelen

'Mevr. M. zet zichzelf voor schut'

Reality.fbi postt screenshots van een gesprek met Sarah, waarin ze voor het eerst reageert op de break-up geruchten. Maar niet voordat ze even gemeen uithaalt naar André's andere ex (?), Monique Westenberg. Sarah stuurt een foto van Monique in een opvallende outfit met panterprint. Volgens Sarah precies dezelfde outfit die zij zelf twee weken geleden tijdens haar eigen verjaardag droeg. Volgens haar zet 'Mevr. M.' zichzelf daarmee flink voor schut. Reality.fbi vraagt vervolgens of ze denkt of André en Monique weer bij elkaar komen, waarna ze antwoord: 'Hahaha neeeejoh'.

'Pauze'

Wanneer Reality.fbi verder vraagt naar de relatiestatus van haar en André, antwoord ze verrassend: “Niks is uit. Er is inderdaad een pauze, voor ons allebei, veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig”.

Check het hele gesprek tussen Sarah van Soelen en Reality.fbi hier:

Bron: AXED.nl

 

Gepubliceerd op: 25 november 2021

×