Sarah van Soelen over cosmetische ingrepen: 'Valt best mee toch?'

Het zal geen geheim zijn dat Sarah van Soelen het een en ander aan haar uiterlijk heeft laten verbouwen. Zelf vind ze echter dat het allemaal nog wel meevalt, zo zegt ze in het interview dat Beau Monde onlangs publiceerde.

sarah van soelen cosmetische ingrepen

Onzekerheid

Sarah van Soelen had de afgelopen tijd weinig tekort aan media aandacht, maar helaas ging dit niet om de aandacht die ze graag zou willen. Hoewel ze het zelf nog altijd stug blijft ontkennen, kwam haar relatie met André Hazes abrupt ten einde, en dreigde daarmee ook een einde te komen aan haar status als BN'er. Gelukkig wilde Beau Monde nog wel een interview met haar doen, waarbij het ook ging over haar uiterlijk. Sarah gaf hierin toe dat ze veel aan zichzelf heeft laten versleutelen vanwege haar onzekerheid als gevolg van drank, drugs en alle negativiteit rond haar relatie met André Hazes. "Toen ik niet lekker in mijn vel zat, deed ik te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen”, vertelt Sarah. "Maar inmiddels valt het best mee toch? De fillers in mijn lippen en jukbeenderen vond ik te heftig, dus die heb ik eruit laten halen.”

"Wel heb ik mijn borsten laten doen en ik laat de rimpels in mijn voorhoofd weghalen",  vervolgt ze. "Nu ik zelfverzekerder ben en niet meer zo onzeker word van perfecte plaatjes op Insta, hoef ik niet meer zoveel aan mijn uiterlijk te sleutelen.”

Amerikaanse toestanden

Eerder niemde de bekende arts Robert Schoemacher Sarah's behandelingen bij Shownieuws al 'extreem'. "Ik heb foto’s van een tijdje geleden gezien en foto’s van nu. En dan schrik ik toch wel even," aldus Schoemacher, die uitlegde dat er in haar gezicht veel fillers zijn gbruikt. "Maar veel jonge vrouwen laten dat tegenwoordig toe. Wat ik wel echt extreem vind, zijn haar jukbeenderen. Dat vind ik op extreem Amerikaanse toestanden gaan lijken.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@sarahvansoelen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@sarahvansoelen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@sarahvansoelen)

\

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@sarahvansoelen)

Bron en beeld: Ditjesendatjes, Instagram

Gepubliceerd op: 9 december 2021

Tags

×