Verrassende wending in Hazes-mysterie: Sarah zwanger van André?!

De afgelopen tijd zijn André Hazes en Sarah van Soelen hét onderwerp van gesprek in alle Showbizz-programma's, magazines en website. Zeker nu Dré al wekenlang totaal spoorloos lijkt te zijn. Het Hazes-mysterie krijgt nu echter een wel heel verrassende wending. Story helpt namelijk het gerucht de wereld in dat Sarah in verwachting is van een baby van Andre!

sarah van soelen zwanger van andre

Van de radar

André verdween van de radar nadat hij volgens onbevestigde geruchten in een afkickkliniek in Spanje was opgenomen. Vervolgens kwam Fawrynotsawry bij Rumag met het 'nieuws' dat André en Sarah uit elkaar zouden zijn, wat later weer stellig werd ontkent door roddelqueen Yvonne Coldeweijer. Sindsdien vraagt heel Nederland zich af waar hij gebleven is en maken veel mensen zich ernstige zorgen over de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de zanger. 

Sarah van Soelen zwanger

De hele soap lijkt nu een totaal nieuwe en totaal onverwachte wending te nemen. Weekblad Story plaatste namelijk een foto op de coover waarop te zien is hoe Sarah van Soelen en Rachel Hazes samen in een babywinkel gespot zijn! Dit kan dus eigenlijk maar één ding betekenen: Sarah is in verwachting van André! 

Yvonne Coldeweijer, kom er maar in! 

Check de foto van Story die voor de geruchten zorgt dat Sarah van Soelen zwanger is van André is hier:

sarah van soelen zwanger van andre

 

 

 

Gepubliceerd op: 13 oktober 2021

Tags