Schaatsster Jutta Leerdam heeft de Mooiste Billen van Nederland

Loading Video...

Schaatsster Jutta Leerdam, de vriendin van schaatser Koen Verweij, heeft volgens de lezers van FHM de Mooiste billen van Nederland en volgt daarmee Suzanne Schulting (eveneens schaatsster) op. De topschaatsster - die tevens de award voor mooiste sportvrouw wist te winnen - wist met ruime meerheid haar concurrentie te verslaan. De andere genomineerden waren collega-schaatsster Irene Schouten en modellen Lindsey van der Hoeven, Gaby Blaaser en Malou van der Tas.

Tegenover FHM zegt Jutta Leerdam het volgende: 

“Ja dit vind ik heel leuk! Ik werk heel hard voor mijn lichaam en ben er trots op, dus ik vind het een eer dat ik ook deze titel in ontvangst mag nemen. Er zijn zoveel mooie vrouwen met mooie billen. Ik vind heel veel vrouwen mooi in verschillende vormen en maten. Zolang je je maar lekker voelt in je eigen lijf dan straal je dat vanzelf uit naar de buitenwereld. Wees trots op wat je hebt en vergelijk je vooral niet met anderen, want niemand is perfect."

Jutta Leerdam eindigde in de FHM500 op de vijfde plek. Wellicht gaat ze er volgend jaar vandoor met de hoofdprijs, Mooiste vrouw van Nederland. De FHM500, het tijdschrift met de mooiste 500 vrouwen van Nederland, is nu verkrijgbaar. Je krijgt het magazine gratis bij aankoop van een TABAC-product. Je kunt het blad online bestellen via Wehkamp.nl.

Gepubliceerd op: 6 juni 2019

Tags