Serveerster snoert onbeschofte klant op perfecte wijze de mond

Een serveerster in een restaurant in Long Island gaat viraal dankzij een TikTok-video waarin ze een onbeschofte klant op perfecte wjze de mond snoert. Op de video, gepost door TikTokker louiscozz, zegt de serveerster: "Ik vraag het je vriendelijk... Kun je alsjeblieft weggaan? Je hebt een kop koffie van ons gekregen, wat wil je nog meer?”

Serveerster snoert klant de mond

Lastige klant

De serveerster sprak de klant aan omdat hij zich misdroeg jegens de medewerkers van de 'diner'. "Je gaat me geen 'bitch' noemen", zegt ze boos. "Je gaat mensen geen 'lesbienne' noemen. En je gaat zeker niet naar minderjarige meisjes kijken." De confrontatie eindigt met de serveerster die zegt dat de man "het verdient om opgesloten te worden in Belvue", waarna sommige klanten beginnen te applaudisseren. Tot nu toe is de TikTok video meer dan 5,2 miljoen keer bekeken, waarbij de meeste kijkers de kant van de server kiezen. 

 

Reacties op de video

'Hij dacht dat het een goed idee was om het op te nemen tegen een serveerster in een restaurant in New York?' schreef een commentator. "Dat was zijn eerste fout." De originele TikTokker voegde in de opmerkingen toe dat deze serveerster Sandra was in het Massapequa-restaurant, wat verschillende mensen ertoe bracht positieve recensies achter te laten op de Yelp-pagina van het restaurant, ter ondersteuning van haar keuze om terug te vechten tegen een onaangename klant. Louiscozz heeft sindsdien een update op TikTok gepost, met een screenshot van een sms-bericht van Sandra, en verwelkomde de enthousiaste steun van commentatoren. "Je gaf me zoveel vertrouwen", schrijft ze en voegt eraan toe: "Ik kan niet geloven dat ik er zo goed uitzie in de video."

@louiscozz

She did what every server has ever wanted to do to a rude ass customer #serverlife #serverproblems #restaurant #fyp #SimsSelves #MacysGiftTok

♬ original sound - Louiscozz

Gepubliceerd op: 8 december 2021

×