Sick: Uit deze Italiaanse fontein komt de hele dag gratis wijn!

Steek de wattenstaaf van je zelftest maar in je neus en vertrek met gierende banden naar Italië, want je kan daar op een heel makkelijke en originele manier aan gratis wijn komen!

wijn fontein
 

Met je bakkes én een wijntje in de zon 

Wijn kan er altijd wel in, maar zodra de zon wat meer gaat schijnen lijkt het net alsof er een schakelaar wordt omgeflipt. Met een wijn in het zonnetje op het terras zitten is toch wel het chillste wat er is! (als er een borrelplankje bij zit dan zijn we voor 100% een gelukkig mens en praten we nergens meer over). Nu de lente is aangebroken en we worden beloond met de eerste zonnestralen na deze winter, willen we ook meer wijn!

Rode wijn-hemel

En dat kan! Heel makkelijk eigenlijk. Als je er echt een hele happening van wil maken, kun je namelijk afreizen naar het Italiaanse Ortona. Daar staat namelijk midden in de stad een fontein, máár die heeft niks te maken met water. Uit de fontein komt namelijk... rode wijn! Ronduit sick. En het mooie is nog dat je er geen cent voor hoeft te betalen. De fontein staat op een plein dat op de grond van een wijnlandgoed staat. Check de fontein in de video hieronder!

Voor de Spaanse liefhebbers onder ons: in Spanje staat ook zo'n wijnfontein! Daarvoor moet je afreizen naar Ronda. 

 

Gepubliceerd op: 4 april 2021

Bron

Tags