Volgens The Simpsons-voorspellingen wordt 2021 nog veel erger

Je kunt erin geloven of niet, maar feit blijft dat de tekenfilmserie The Simpsons door de jaren heen al angstaanjagend veel dingen correct wist te voorspellen. Het is daarom te hopen dat de voorspellingen voor 2021 dan ook niet uitkomen, want dan was 2020 nog maar een opwarmertje voor wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft.

Hoe ze het telkens voor elkaar krijgen is een raadsel, maar de makers van The Simpsons voorspelden in de 31 jaar dat de serie al draait al onder meer een virus, dat zou ontstaan in Azië, en zich in rap tempo over de wereld zou verspreiden, dat Donald Trump president van de Verenigde Staten zou worden, het einde van Game of Thrones en nog vele andere zaken.

Mochten we denken dat 2020 een rampjaar was, dan kunnen we 2021 helemaal beter overslaan. In de in november uitgebrachte aflevering ‘Treehouse of Horror XXXI’ vergeet Homer namelijk te stemmen, waarna hij denkt: “Ach, hoe erg kan het zijn?” Hoe erg het kan zijn, krijgen we vervolgens te zien. 2021 blijkt namelijk het jaar van de apocalyps. Mensen dwalen gewond rond tussen hun afgebrande huizen, terwijl ze door een leger van killerrobots van de regering onder controle worden gehouden. Een oude man roept: “Dat is mijn verdiende loon omdat ik op Kanye West heb gestemd”

Check de video voor de The Simsons-voorspellingen van 2021:

Bron en beeld: HLN, Youtube

Gepubliceerd op: 3 januari 2021

×