Slechte Grappen zoekt Stagiair(e)s

Ben jij op zoek naar een creatieve en leuke stageplek? Zit jij altijd vol met slechte (en leuke) grappen? Dan zijn wij bij Slechte Grappen op zoek naar jou!

Slechte Grappen (SGXL.NL) zoekt Redactie & Online Marketing stagiair(e)s. Een stage bij Slechte Grappen bestaat uit afwisselende projecten en veel mogelijkheden om je eigen creativiteit kwijt te kunnen.

Je zult tijdens je stage de leukste en grappigste berichten schrijven, content maken en beheren van social media kanalen. Ben jij enthousiast en ben je dol op leuke (en slechte) grappen? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij jou?

Een leuke maar ook uitdagende werksplek waar je dagelijks een bijdrage kan leveren aan één van de grootste grappen websites van Nederland. Je doet ervaring op binnen de redactie en content team waar je jouw eigen creativiteit kwijt kunt en ruimte krijgt om je eigen input in te brengen. We verwachten dat je verantwoordelijkheid draagt, maar krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken.

Wat wij bieden:
- Stagevergoeding
- Leuke informele sfeer
- De mogelijkheid om je creativiteit kwijt te kunnen

Wat wij zoeken:
- Minimaal mbo werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Creatief, proactief en zelfstandig
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Interesse in social media en de laatste internet trends

Hoe solliciteer je?

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een van de grootste grappen platforms van Nederland? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatiebrief naar stage@slechtbeheer.nl

Gepubliceerd op: 11 juni 2021

×