South Park komt komende maand met tweede pandemie-special!

South Park weet regelmatig het nieuws op geniale wijze op de hak te nemen. Vorig jaar kwam de populaire Amerikaanse animatieserie al met een special over de pandemie, en deze was zo succesvol dat ze volgende maand met een tweede pandemie-special komen!

South ParQ The Vaccination Special

De eerste pandemie-special werd uiteindelijk de best bekenen aflevering van de afgelopen zeven jaar, dus besloten de makers een deel 2 te maken. Deze krijgt de titel South ParQ The Vaccination Special, en zal dus gaan over hoe de inwoners van South Park wachten op het vaccin. Daarbij zal een militante groep van anti-vaccers proberen te voorkomen dat de vaccinaties worden gedaan.

Een uur lang

South ParQ The Vaccination Special zal een uur lang zijn en voor het eerst worden uitgezonden op 10 maart in de Verenigde Staten. Wanneer deze ook in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

South Park 

South Park is al sinds 1997 te zien en staat bekend om de simpele animatiestijl, donkere humor en de taboedoorbrekende onderwerpen. In de meeste afleveringen worden de (Amerikaanse) samenleving, beroemdheden en het nieuws op grove en satirische wijze belicht. 

Check het nieuws over de tweede pandemie-special van South Park:

Bron en beeld: Manly

Gepubliceerd op: 22 februari 2021

Tags