Spirituele Sonja in Lang Leve de Liefde is helemaal één met de natuur

Als je op televisie komt, dan wil de normale mens natuurlijk daar zo goed mogelijk uit komen. Of dat ook geldt voor Sonja uit het SBS6-programma Lang Leve de Liefde weten we nog niet helemaal zeker. Tijdens de uitzending leek het namelijk alsof ze aan het trippen was. Nou ja, iedere gek z'n gebrek natuurlijk, maar wat ze aan het doen is? Ze lijkt in ieder geval helemaal één met de natuur.

Lang Leve de Liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht waarna ze 24 uur worden opgesloten in een huis. Dit geeft de mogelijkheid om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen én te ontdekken of de liefde en de chemie er tussen de twee is. In de uitzending van vanavond nemen Sonja en haar date intrek in het huis en dat is nogal bijzonder te noemen. 

Bijzondere situatie

Midden op de dag besluit Sonja zichzelf uit te kleden in haar bikini en gaat in de tuin bij een boom staan (groot detail: er is ook een merel!!). Als haar date vervolgens vraagt wat ze aan het doen is, geeft ze daar heel bijzonder antwoord op. Of het een match gaat worden tussen de twee weten we nog niet, misschien dat Sonja dat wel weet te voorspellen? We zijn benieuwd! Zie het fragment hieronder:

 

Gepubliceerd op: 29 december 2021

Bron

Tags