Sportschool Alex blijkt Belgische dubbelganger te hebben: Sportschool Michael

We leven in tijden dat iedereen, met of zonder talent, beroemd kan worden door social media. Ondanks dat we vaak 'stop making stupid people famous' blijven roepen, blijven bepaalde figuren ons zo erg verbazen, dat we het niet kunnen laten om hun idioterie te blijven delen. Een mooi voorbeeld is een figuur die de afgelopen tijd bekend is geworden als 'Sportschool Alex'. En die blijkt een Vlaamse dubbelganger te hebben!

Sportschool Alex

Alex heeft zichzelf de afgelopen tijd 'op de kaart' gezet, door een kansloze acties uit te halen en zichzelf daarbij te filmen. Zo intimideerde hij een supermarktmedewerker in Groningen die hem aansprak dat hij een mondkapje moest dragen, en reed hij als een volslagen idioot met hoge snelheid over de snelweg, waarbij hij auto's over de vluchtstrook inhaalde. Hij doet daarbij vooral zijn best om maar te laten zien dat hij aan alles schijt heeft. 

Belgische dubbelganger

Er is echter meer slecht nieuws. Blijkbaar hebben ze in België een hele eigen variant van Alex, genaamd Michael. Laten we hem voor het gemak maar gelijk Sportschool Michael noemen. Sportschool Michael heeft exact dezelfde handelsmerken: zelfde kale kop, zelfde zonnebril en hetzelfde achtelijke geschreeuw. 

Check de Belgische Sportschool Alex, Michael hier:

@michaelc2602

Dubbelganger

♬ origineel geluid - michael Cer

Bron en beeld: Tiktok Michaelc2602

Gepubliceerd op: 1 maart 2021

Tags