Deze Squid Game-wekker schiet jou dagelijks wakker

De Zuid-Koreaanse Squid Game is dé hit van Netflix. Van over heel de wereld wordt gekeken hoe de deelnemers zich weten af te brengen op de bloedstollige en dodelijke kinderspelletjes. Jij kunt heel dichtbij een deelnemer van Squid Game worden komen. Er bestaat namelijk een Squid Game-wekker die jou elke ochtend wakker schiet.

squid game wekker
 

Squid Game-wekker

Het klinkt nou niet heel verleidelijk om een wekker te kopen die jou neerschiet. Dat begrijpen we. Gelukkig schiet de wekker je niet dood, maar hij kan je wel raken met een pijltje. Of nou ja: 'hij'? We kunnen het eerder een 'zij' noemen. De wekker is namelijk gebasseerd op het schoolmeisje uit aflevering 1. Die van de Koreaanse versie van 'Annemaria Koekkoek' inderdaad.
 

Annemaria koekkoek

Als je wekker afgaat, activeert het robotmeisje zichzelf. Ze draait haar hoofd en raakt waarschijnlijk jou (nog slapende) kop met een pijltje, net zo lang tot je haar weer uitzet. Irritant en daarom extra effectief om uit bed te gaan om dat klerewijf te laten stoppen. De wekker is op verschillende Etsy-shops te koop. Ga uit van een prijs tussen de 60 en 100 euro!

Hier zie je de Squid Game-wekker in actie:

Loading Video...

 

Gepubliceerd op: 14 oktober 2021

Bron

Tags