Stel gebruikt al 18 jaar Mario Kart om huishoudtaken te verdelen

Het verdelen van huishoudelijke taken is nooit een pretje. Of het nou gaat of afwassen of stofzuiger het is nooit goed. Daarom besloten de ouders van de Britse Louis Hvejsel Bork dit op een andere manier aan te pakken. Ze spelen namelijk al 18 jaar lang Mario Kart om zo de huishoudtaken te verdelen.

Het werkt heel gemakkelijk, wie het langzaamste is tijdens een potje Mario Kart moet vervolgens de afwas doen of een andere huishoudelijke taak uitvoeren. De traditie ontstond in 2001 nadat de ouders van Louis hun zoon een Nintendo 64 cadeau gaven. Vervolgens zat Louis continu te gamen maar als zijn ouders hem vroegen of hij even kon meehelpen met het huishouden was het huis te klein.

Daarom besloten zijn ouders er een spelletje van te maken en dat was zeer effectief. Want inmiddels is zoonlief al lang het huis uit, maar zijn ouders zijn nog steeds verknocht zijn aan het racespelletje. De vader van Louis kiest altijd voor het paddenstoeltje Toad, Terwijl zijn moeder met dinosaurus Yoshi racet. Volgens Louis zijn de twee aan elkaar gewaagd en kennen ze alle levels als hun broekzak.

Gepubliceerd op: 7 januari 2019

Bron

Tags