Lol: stel van Lang Leve de Liefde heeft dyslexie en het is hilarisch

Lang Leve de Liefde; het is een televisieprogramma dat we inmiddels diep in ons hart hebben gesloten. Wát een prachttelevisie levert het vaak op! Ook in de aflevering van afgelopen week is er een hilarische fragment.

Dennis en Tatiana: a match made in heaven?

We hadden gehoopt dat het een 1 april-grap zou zijn, maar dat is niet het geval. In het fragment waar we het over hebben is te zien hoe Dennis en Tatiana gaan uitvogelen of zij dé match voor elkaar zijn. Op taalgebied moeten we de productie complimenteren: die sluit namelijk gi-gan-tisch aan.

Lezen is moeilijk

Tijdens het spel Never Have I Ever is het de bedoeling dat je 'ja' of 'nee' antwoordt op een bepaalde stelling als het van toepassing is op jou. Één van de stelling is: 'Never Have I Ever een onenightstand gehad'. Dennis ziet het allemaal niet meer zo helder in, want hij heeft geen idee wat het woord betekent? On-enig-htstand? Onenigheid? Ook Tatiana moet even 10 keer kijken om te zien wat het woord nou is.

Hilarisch

Het duurt even, maar het kwartje valt na een tijdje. Een hilarische fragment wat we je écht niet wilde onthouden! Welke woorden lees jij áltijd fout? Denk aan woorden als 'bommelding', dit woord kan ook bijna niemand in één keer goed lezen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KIJK (@kijknl)


 

 

Gepubliceerd op: 1 april 2021

Bron

Tags