Lol: Stem deze verkiezingen op Partij TEGEN de Burger!

Loading Video...

Het afgelopen jaar was een rollercoaster, daar is iedereen van op de hoogte. En daarom is het goed dat we binnenkort onze stem kunnen laten horen bij de verkiezingen op 17 maart aanstaande. Maar heb je al van de nieuwe partij: Partij Tegen De Burger gehoord? Neem een kijkje in hun verkiezingsprogramma!

De Speld

De satirische website De Speld heeft een geniale verkiezingscampagne opgezet over de fictie partij Partij Tegen De Burger. De partij is er van overtuigd dat het C-woord niet het virus is, maar... *tromgeroffel* naastenliefde! Dat moeten we niet willen hebben met z'n allen! Dat gezeik ook altijd met dat je zo goed moet zijn voor je medemens. Daar hebben we na zo'n contactloos jaar toch helemaal geen behoefte meer aan?! 

Partij Tegen De Burger

We moeten elkaar eens wat vaker in de bek spugen en die avondklok? Die moet ook voor het zorgpersoneel gelden! Dus wil jíj niet meer je oude buurvrouwtje helpen met het doen van haar dagelijkse boodschappen? Of weiger je nog afstand te houden van die oh zo kwetsbare oudjes? Dan is Partij Tegen De Burger een perfect alternatief voor je als je de andere politieke partijen in Nederland nét niet goed bij je passen. Het overwegen waard dus! 
 

Gepubliceerd op: 6 maart 2021

Bron

Tags