Steven Kazan maakt Lil Kleine belachelijk met eigen cursus 'illusioneren kan je leren'

Nog voordat de storm rond Lil Kleine en de vermeende mishandeling van zijn (ex)vriendin Jamie Vaes is gaan liggen, was de rapper afgelopen week opnieuw het middelpunt van een schandaal. Een groot aantal boze cursisten van Kleine's peperdure cursus hoe je succesvol kunt worden klaagden hem namelijk aan om hun geld terug te krijgen, nadat deze cursus een grote flop bleek. Steven Kazan maakt Lil Kleine nu belachelijk in een video waarin hij een alternatieve cursus aanbiedt.

steven kazan lil kleine

Street Academy

Cursisten van de Street Academy, zoals de cursus van Lil Kleine heet, betaalden 2.000 euro per persoon voor exclusieve online lessen waarin Lil Kleine hen de fijne kneepjes van het succesvol ondernemen zou bijbrengen. In de praktijk bleken deze 'colleges' echter te bestaan uit filmpjes en interviews die gewoon online te vinden zijn. Ook gingen aangekondigde evenementen niet door, werd er nauwelijks gecommuniceerd en was de rapper zelf in geen velden of wegen te bekennen. 

Illusioneren kan je leren

Gelukkig is daar Steven Kazan, de zoon van de goochelaar Hans Kazan, die met een alternatief komt. Voor slechts 2.000 euro leert hij je geheime trucs van het illusioneren in de cursus 'Ilusioneren kan je leren'. Reken maar dat deze wél je geld waard is!

Check de video waarin Steven Kazan Lil Kleine belachelijk maakt met zijn eigen cursus hier:

 

 

 

Gepubliceerd op: 1 juli 2021

Tags