Stoer doen met speedboot gaat hopeloos fout

Net als wanneer je een bloedsnelle auto onder je kont hebt, wil je wanneer je een speedboot hebt het gas ook wel eens helemaal opendraaien. Het is daarbij echter wel belangrijk dat er iemand achter het stuur zit die ook daadwerkelijk weet hoe je een bootje met zo'n snelheid onder controle moet houden. In het geval van de stuurman in deze video ging dat niet helemaal zoals gepland.

speedboot

Lak aan snelheidslimiet

Het bootje met zijn inzittenden voer op de Vliet bij Voorburg, waar je niet harder mag varen dan 12 kilometer per uur. De bestuurder van de speedboot had hier echter lak aan en draaide de gashendel helemaal open, waarna het hopeloos fout ging. De inzittenden leken er gelukkig relatief zonder kleerscheuren vanaf te komen.

Check het stoer doen met de speedboot dat hopeloos fout gaat hier:

Grote verdwijntruc

Ook bij dit omaatje op een speedboot, ergens in Venezuela, ging het even niet zoals gepland. Oma zat heerlijk te genieten, terwijl de speedboot waarop ze zat golf na golf trotseerde en oma zich weer eventjes 50 jaar jonger voelde. Tot daar ineens een grote verdwijntruc was! Deze beelden vind je hier.

Bron en beeld: Daily Buzz

Gepubliceerd op: 2 juli 2021

Tags