'Deze superdikke containerwoning bouw je voor 10.000 euro!'

In Nederland rijzen de huizenprijzen al een paar jaar compleet de pan uit. Hierdoor is het voor veel mensen, met name starters, onmogelijk geworden om nog een koophuis te kunnen krijgen. Toch zijn er best alternatieven waarbij je je hoofd niet in de strop van een veel te hoge hypotheek hoeft te steken, en tóch royaal kunt wonen. Bijvoorbeeld met een containerwoning.

containerwoning

Leven zonder schulden

Veel mensen moeten dan ook de hele week zwoegen om hun torenhoge hypotheken te kunnen betalen. Maar wat als je nou in je eigen mini-paradijsje kon wonen, totaal hypotheekvrij? Dit deed bijvoorbeeld Youtuber Priscilla, die containerwoningen ontwerpt, waardoor je voor een schijntje van de prijs van een rijtjeshuis in een mini-huisje kunt wonen die van alle luxe en gemakken is voorzien.

Volwaardige woning

De containerwoning wordt gebouwd van twee naast elkaar geplaatste zeecontainers, waarna deze wordt omgetoverd tot een riante, volwaardige woning met drie slaapkamers, woonkamer, badkamer en keuken, die er ook nog eens prima uitziet.

containerwoning

10.000 euro

Inderdaad, je hebt wel eerst een eigen stukje grond nodig, maar dat hoeft het niet zoveel meer te kosten. Volgens website mxxl.nl zou een dergelijke containerwoning al voor 10.000 euro te realisren moeten zijn. Waarop de website deze prijzen baseert is niet helemaal duidelijk, maar we zullen ze maar op hun woord moeten geloven. Stel je eens voor om de rest van je leven zonder hypotheek te hoeven leven...?!

containerwoning

check de superdikke containerwoning met 3 slaapkamers hier:

Bron en beeld: Youtube, mxxl.nl

Gepubliceerd op: 25 juli 2021

Tags

×