Sylvie Meis uitgelachen om 'Photoshop-fail', slaat terug

onnatuurlijke vervormde handSylvie Meis is afgelopen week het mikpunt van spot geworden, nadat Duitse media haar meende te hebben betrapt op een zogenaamde 'Photoshop-fail'. De 3-jarige presentatrice is momenteel op vakantie in Saint Tropez met haar man Niclas Castello en postte een vakantiekiekje waarop ze aan het zwembad ligt. Daarbij lijkt haar hand onnatuurlijk lang te zijn.

sylvie meis

Onnatuurlijke vervormde hand

Sylvie postte de foto op haar Instagram-account, daat 1,4 miljoen volgers heeft. Daarop stroomde de reacties binnen, waarbij veel mensen spreken over een 'foutje' in de foto. Zo schrijft een van haar volgers: “Oeps?! Wat is er met je hand gebeurd?” Net zoals in Nederland hebben ook onze Ossterburen een fanatieke roddelpers, die er natuurlijk gelijk opdoken. Zo is dit volgens hen is de ‘onnatuurlijke vervormde hand’ het bewijs dat de foto flink bewerkt is.

Reactie van Sylvie

De reactie van Sylvie Meis zelf op de beschuldigingen liet niet lang op zich wachten. De blondine sloeg in haar Insta Stories terug naar de mensen die haar beschuldigen van Photoshoppen.

Check de foto van de 'Photoshop-fail' en de reactie van Sylvie Meis hieronder:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

sylvie meis

Bron en beeld: AXED.nl

Gepubliceerd op: 12 juni 2021

Tags

×