Te koop op Funda: prachtige villa met gigantische mancave in de tuin

Heb je onlangs de nieuwjaarsloterij gewonnen en ben je nu op zoek naar een nieuwe woning? Maar dan natuurlijk geen gewoon huis, maar eentje met een mancave waar je iedere avond kunt chillen en genoeg slaapkamers zodat al je maten kunnen blijven pitten. Wellicht zou deze dikke villa in Wassenaar wat voor je kunnen zijn. 

De omgeving is een pluspunt!

De woning is te vinden op het bekende Wassenaar. Wassenaar ku  je kennen van attractiepark Duinrell, het Tikibad en de woonplaats van vele bekende Nederlanders, waaronder Koning Willem Alexander en Prinses Maxima, op landgoed Eijkenhorst. En bovendien ligt het strand op een steenworp afstand. Kortom, de omgeving waarin je gaat wonen is een pluspunt.

Prachtige villa inclusief mancave

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 541 vierkante meter. Het huis dankt zijn uniciteit vooral aan de grote mancave die het heeft. Met deze mancave kun je je man zeker thuis houden. In de mancave vind je een pooltafel, Playstation, biertap en megadikke tv, het is alles waar elke man van droomt. Verder heeft de villa een prachtige tuin van 2300 vierkante meter en de binnenkant van het huis is splinternieuw en hypermodern. Voor deze prachtige villa moet je echter wel diep in de buidel tasten, want het huis staat hier te koop voor € 4.300.000,- maar het is de prijs meer dan waard.

 

Gepubliceerd op: 8 januari 2022

×