Te koop: prachtig Malediven-eiland met luxe resort én eigen vliegveld

Is het altijd je droom geweest om een eigen eiland te hebben? Dan is het nu vast de kans om eentje aan te schaffen. Op de eilandgroep de Malediven staat er nu een eiland te koop met een resort en vliegveld.

Privé eiland 

Als jij je eigen eiland koopt en beheert hoeft je niet alleen met je eigen vervoersmiddel over je eigen land te crossen en te genieten van elke mooie plek en elk mooi strand, maar je kan ook flink geld ermee verdienen wanneer je een resort runt. En de Maldiven is de perfecte vakantiebestemming om heerlijk te ontspannen in een resort. Er zijn vaak privé eilanden te koop, omdat de groep eilanden best groot is. Je kan dan voor een klein bedrag eigenaar worden van een eiland met alle luxe voorzieningen, maar een eiland als deze kom je echt nooit meer tegen.

Het eiland 

In Azië is het Ifuru Resort te koop, en deze bevindt zich op een eiland genaamd Funadhoo. Het eiland is een privé eiland en telt in totaal 683.919 vierkante meter. Dat is genoeg vierkante meter om al je vrienden te laten overvliegen en ze een eigen plekje in het resort te geven. De eiland heeft volledig functioneel vliegveld en sinds 2015 landen hier vakantievluchten van over de hele wereld, met mensen die eens lekker op vakantie willen. Je kan dan niet alleen je privéjet laten landen, maar de vakantiegangers die landen kunnen meteen bij jouw resort stranden. En met 150 prachtige villa’s, een resort met een extra 128 kamers en 400 bedden heb je daarvoor genoeg plek. Het eiland kost omgerekend 58,2 miljoen euro. Wel even sparen dus...

Gepubliceerd op: 15 september 2021

Tags

×