EOTB-Terror Twins: 'Rico Verhoeven probeerde trio met ons te regelen'

Afgelopen weekend won Rico Verhoeven vrij eenvoudig van Hesdy Gerges en Tarik Khbabez, en schreef daarmee het viermanstoernooi van Glory op zijn naam. Dit was echter niet de enige manier waarop de wereldkampioen kickboksen onder de aandacht kwam te staan. Esmee, een van de Terror Twins van Ex On the Beach, beweert namelijk dat Rico een trio zou willen met haar en haar tweelingzus Sharon.

terror twins, rico verhoeven

Hotel

Esmee schreef op Instagram: "Ik mag Rico Verhoeven niet. Deze man kwam dus langs Subway en gaf zijn Snapchat aan ons", aldus de realityster, in het inmiddels verwijderde bericht. "Hij wilde namelijk graag een trio met een tweeling en had het hele plan over een hotel al uitgelegd aan ons. Hij vertelde de naam van het hotel en zei dat hij op de parkeerplaats zou wachten. Wij moesten daar geld van hem aan nemen om alvast in te checken en hij zou dan via de zijkant naar binnen komen." Als reden waarom ze nu pas met de beschuldiginen komt, zegt ze: "Ik heb dit nooit verteld, omdat hij toen nog in een relatie zat met Jacky Duchenne."

Rico Verhoeven reageert

Rico Verhoeven reageerde later zelf tegenover Shownieuws op de geruchten. . “Ik heb geen idee wie dat zijn. Het verhaal is ook totaal niet waar. Ik word ook echt moe om elke keer op roddels te moeten reageren", vervolgt de kickbokskampioen. "Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet elke keer. Daar is geen handboek voor. Ik negeer het gewoon. Vermoeiend!” 

Check de beschuldiging van Terror Twin-Esmee aan Rico Verhoeven hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Youtube, VKMag

 

 

Gepubliceerd op: 1 februari 2021

Tags