TikTokker Rob heeft hilarische waarschuwing: 'Heel 010 achter je aan'

2021 is toch wel het jaar waarin de term 'gecanceld worden' heel erg duidelijk werd. Je hoeft maar één ding fout te doen of je carrière stort als een kaartenhuis in elkaar en kijkt niemand je meer aan. Het is dan ook niet niets als mensen je haten. Ook TikTokker Rob van robisookmaareenmens kwam onlangs een goed voorbeeld van de cancelcultuur tegen op straat in Rotterdam. De persoon in kwestie wordt namelijk al flink uitgekotst door de Rotterdammers. 

robisookmaareenmens

Rotterdam is tegen

Heel 010 is namelijk tegen een bepaald 'persoon' en laat dit ook duidelijk weten via stickers en reclameborden door de stad. Rob heeft hier zijn mening natuurlijk over klaar en kan het niet laten om dit even met jullie te delen. Dus diegene doet er vestandig aan om een beetje te luisteren naar het advies van Rob. Je moet wel een beetje oppassen, anders heb je een probleem. Check de video hieronder!

@robisookmaareenmens Heel 010 is kennelijk op zoek naar Nazis. Geen idee wie het is maar ik zoek mee#Rotterdam #kerst #010 #voorjou origineel geluid - Rob

Rob had trouwens ook nog een mooie nieuwjaarswens voor Lewis Hamilton:

@robisookmaareenmens 2022 IS BEGONNEEEEE #voorjou #Nederland #oudennieuw ♬ origineel geluid - Rob

Gepubliceerd op: 31 december 2021

Bron

×