Gênant: Toeristen kunnen hun vakantieland niet aanwijzen

Het is juli en dat betekent dat voor veel mensen het échte zomerseizoen begonnen is: een vakantie naar Italië, Griekenland of Spanje zit er voor hen dik in. Je zou denken dat deze mensen precies weten waar ze heen gaan, je hebt immers zelf plannen gemaakt en de reis geboekt. Toch blijkt dat nog best lastig te zijn...

Griekenland
Kreta is één van de populaire zomerbestemmingen van Nederland. Zowel jonge als oude mensen reizen er elke zomer weer volle vliegtuigen naartoe. Garantie op goed weer, goede uitgaansmogelijkheden en ook niet al te duur. Kreta is ook een vrij groot eiland van Griekenland, dus het is niet te missen als je op de Europese kaart kijkt. 
 

Europese kaart 

In ieder geval... als je wat van de Europese kaart weet dan. Dat is nog moeilijk voor de meeste mensen uit onderstaande video! Zodra Beau van Erven Dorens vraagt of de Nederlandse Toeristen Kreta willen aanwijzen, gaat het grandioos mis. Wij wisten niet dat Kreta in Polen lag, maar Corrie en Toon dachten van wel. 
 

Jong en oud

Het ligt niet aan de oudere generatie: de jongere generatie vindt het ook maar moeilijk om het Griekse eiland op de kaart te vinden. Wij vragen ons af hoe dat in godsnaam kan?! Zouden ze eigenlijk Nederland wél kunnen aanwijzen...? 
 

Loading Video...

Gepubliceerd op: 12 juli 2021

Bron

Tags