Top 10 Goedkope kwalitatieve Zonnebrillen

Ja, hoor! Maandenlang hebben we erop gewacht en nu komt ‘ie eindelijk door. De zon heeft haar weg gevonden door de wolken heen en laat zich de komende tijd van haar beste kant zien. Alleen jij hebt een probleem. Zonder hippe of te gekke zonnebril kun jij de terrassen dit jaar niet bevolken. Wij zochten uit welke leuke, rare of juist hippe zonnebrillen er momenteel op de markt zijn. Laat je inspireren!

10. Polaroid P8243

goedkope zonnebrillen

Geen zin in gekkigheid, maar wil je gewoon een oersimpele, leuke maar zeer kwalitatieve bril? Dan is dit jouw exemplaar. De bril kost € 49,95 en daarmee heb je wel een juweeltje waar je lang mee kunt doen binnen. De bril is namelijk tijdloos. Dus niet alleen dit jaar staat ‘ie mooi op jouw face, maar ook komende jaren kun je deze zonder problemen gebruiken. Je blijft hip! De bril heeft een zwart, vierkante montuur en ook de glazen zijn zwart. Je valt hier niet meteen mee op op een overvol terras, maar juist dat geeft je de kans om ongestoord mensen te kijken. Yeah!

 

9. Polaroid P935

kwalitatieve zonnebrillen

Jij houdt van kleur? Mooi! Dan is dit montuur met alle kleuren van de regenboog echt iets voor jou. Makkelijk te combineren met al die leuke kleurige kleding die je deze zomer weer uit de kast gaat trekken. Voor € 44,95 maak je je outfit helemaal af. De zonnebril heeft een pilotenmontuur en grijze glazen. Met deze bril steel jij deze zomer de show! En dat is toch wel een beetje waar het jaar 2015 om draait, toch?

 

8. Polaroid P4135

polaroid P4135

Ben je een grotere fan van de klassieke look? Niet getreurd, ook voor jou hebben we een super gave goedkope zonnebril gespot. Simpel, maar net montuur met opvallende pilotenglazen. Ideale bril om bij een net pak, maar ook bij een hippe outfit te dragen. Deze bril combineert werkelijk overal mee. Goh. Handig! Voor € 44,95 heb jij een kwalitatieve bril die je geshowd mag worden. Als je trouwens niet van saai houdt, kun je deze bril waarschijnlijk beter overslaan.

 

7. Sinner Xim

Japanese? Dat is misschien wat je denkt bij het lezen van de naam van deze zonnebril. Geen idee. In ieder geval, de bril doet op geen enkele manier aan Azië denken. Het zwarte montuur met pilotenglazen is erg hip en trendy. Het kunststof stevige montuur ligt stevig op je neus. Bij een windvlaag ben je je bril dan ook niet kwijt. € 42,95 en dit pareltje is van jou. Speciaal voor de dames is de bril ook in panterprint verkrijgbaar. Rrr…

 

6. Polaroid P4138

Polaroid P4138

Je kent ze vast nog wel. De brillen die je ouders dragen op foto’s van vroeger. Dunne pootjes en vreemd gekleurde glazen. Voor € 39,96 loop jij er net zo bij als je ouders toen ze jouw leeftijd hadden. Deze bril heeft namelijk de dunne pootjes en het glas is roodachtig. Kijk je van een andere hoek? Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat je ook wat blauw in de glazen ziet. Jij ziet de wereld hierdoor wel op een hele speciale manier. Gekleurd kun je het zeker noemen.

 

5. Sinner Thunder

Sinner Thunder

Alleen de naam van deze zonnebril is al gaaf. “Hi, I have a Sinner Thunder.” Zie je het jezelf al als openingszin gebruiken? Scoren doe je in ieder geval sowieso met deze trendy bril. Hip montuur in zwart, blauw, roze, wit of oranje. De glazen wisselen van blauw tot roze tot grijs. Voor € 39,95 val jij in ieder geval op als je deze bril op hebt. En dat wil je toch? Zien en gezien worden, that’s your motto.

 

4. Julbo Looping

Zoef! Als je deze bril opzet, heb je meteen de look van een topsporter. Oké, bijna dan. Die overtollige kilootjes zul je er toch echt zelf even af moeten trainen. Voor € 37,95 helpt deze zonnebril je in ieder geval een sportief uiterlijk te geven. Je hebt hem in alle kleuren van de regenboog. De glazen zijn ovaal en de glazen zijn bij iedere kleur lichtgrijs. Oppassen met het kijken naar de hunks en babes dus, want als ze goed kijken, kunnen ze je blik volgen…

 

3. Polaroid P0420

Eigenlijk is het een kinderbril, maar wat kan jou het schelen. Met deze polaroid bril met groene poten, steel jij de show deze zomer.  Het glas is grijs en het montuur heeft de vorm van een pilotenbril. De bril is gemaakt van kunststof en de glazen zijn zelfs van duurzaam kunststof, werk je ook gelijk mee aan de goede zorg voor ons milieu! En is de zomer voorbij? Ook in de herfst, winter en lente ben jij megahip met deze bril. Je krijgt bij je aankoop tevens een reinigingsset, ideaal. Zo weet jij zeker dat je schone glazen hebt en die hunk of die babe kunt spotten! Voor € 24,95 is ‘ie van jou.

 

2. Feestbril met gouden steentjes

Met deze bril ben jij de koning van de bling bling party. De witte bril met goude steentjes, zelfs over de glazen ben jij onderwerp van gesprek. “Ziet je wel iets?” Die vraag zal vaak aan je gesteld worden. Maar maakt dat uit? Nee, natuurlijk niet! Overigens, deze bril is ook goed te gebruiken als zonnebril. Funny en gedurfd. Wedden dat iedereen je aankijkt en zich afvraagt wat jij nu weer op je neus hebt. En jij, jij lacht je stiekem dood achter die glazen! Voor € 6,99 heb jij de zomer van je leven!

 

1. Feestbril met snor

Feestbril met snor

De goedkoopste zonnebril is misschien niet de beste om de zon tegen te houden maar wel de grappigste. Voor € 3,99 loop jij rond met een grote zwarte bril met plastic montuur. Het leuke aan de bril? Het snorretje dat eronder hangt. Op die manier is de vrouw met de baard verleden tijd en steel jij de show als de vrouw met de snor! Fun is met deze bril gegarandeerd. En voor dat geld kun je zoiets toch niet aan je voorbij laten gaan?

Gepubliceerd op: 14 april 2015

Tags