Intense trailer met releasedatum van Dexter: New Blood verschenen

Enige tijd geleden kwam het heugelijke nieuws al voorbij dat er een nieuw seizoen van Dexter in de maak was en verschenen de eerste teasers al van de absolute hitreeks over de sympathieke moordenaar en afgelopen zondag heeft Showtime een intense trailer gedropt van Dexter: New Blood, waarin ook de officiële releasedatum bekend wordt gemaakt!

dexter new blood

Teleurstellende ontknoping

Het eerste seizoen van Dexter, gespeeld door Michael C. Hall, kwam uit in 2006 en groeide al snel uit tot een van de populairste series van de afgelopen jaren. In Dexter volgen we een forensisch technicus van de Miami Metro Police Department, die een dubbelleven leidt als seriemoordenaar, waarbij hij jaagt op andere seriemoordenaars die aan hun straf dreigen te ontsnappen. In 2014 verscheen seizoen 8, waarmee de serie aan zijn einde gekomen leek te zijn, maar fans waren teleurgesteld over de ontknoping. Gelukkig krijgt Dexter dus een herkansing om het tegenvallende einde toch goed te maken!

dexter new blood

Dexter: New Blood

In de trailer zien we hoe Dexter een onopvallend nieuw bestaan heeft opgebouwd en zijn 'dark passenger' weg weet te houden. Zijn verleden blijkt hem echter toch weer in te halen, waardoor hij zijn oude 'gereedschap' toch weer uit het stof moet halen. Dexter: New Blood zal vanaf 7 november te zien zijn.

dexter new blood

Check de intense trailer van Dexter: New Blood hier:

Bron en beeld: Youtube

Gepubliceerd op: 26 juli 2021

Tags

×