Ga mee met de trend en probeer deze apenstaartbaard uit!

Loading Video...

Trends komen en gaan; soms is het wel je ding en soms ook absoluut niet. We gokken dat deze nieuwe trend bij veel mannen in de smaak zal vallen. We presenteren *tromgeroffel* ... de apenstaartbaard! Ja, ja, breng je baard-game naar een heel nieuw niveau! Dat gaat met deze nieuwe trend wel lukken. Hoe het eruitziet?

Apenstaartbaard

Waarom apenstaart? De baard is op een dusdandige manier gevormd dat de baard lijkt op een apenstaart die op het gezicht van de persoon heen krult. Het begin van de baard is een bakkebaard die verder onder kin buigt en daarna om de lip gaat. Het laatste stuk eindigt met een snor. 

Check de voorbeelden hieronder of bovenstaande video om te zien hoe het eruitziet én hoe je je eigen apenstaartbaard kunt maken! 

apenstaartbaard

Apenstaartbaard

Gezien iedereen door de lockdown veelal thuis zit of werkt en je misschien niet altijd perse via Teams of Zoom met je collega's hoeft te beeld bellen is dit je kans. Waarom probeer je niet een van deze versies uit?! Als je extra creatief wilt zijn kun je er ook een kleurtje in doen. 

apenstaartbaard

Grote baard

Ok als je echt al een dikke baard hebt, waarom dan niet extra uitvergrote versie zoals deze gast doet. Mocht je zelf een apenstaartbaard maken laat het ons dan even weten en stuur ons een berichtje. We zijn heel benieuwd!

Gepubliceerd op: 21 januari 2021

Bron

Tags