Trillende vibrator veroorzaakt bommelding

In tijden van onrust is het belangrijk om super alert te zijn en zelfs de kleinste verdachte aanwijzingen serieus te nemen. In het Italiaanse Modena zijn ze hier maar al te bewust van en daarom besloot iemand afgelopen woensdag de politie te bellen nadat hij ‘verdachte vibraties’ uit een vuilniszak hoorde komen. De politie nam de melding zeker serieus en besloot de explosieve opruimingsdienst in te lichten om onderzoek te doen, omdat ze het vermoeden hadden dat er wel eens een bom in de vuilnis zak zou kunnen zitten. Nadat er een gebied van 200 vierkante meter was afgezet gingen de specialisten op de vuilniszak af om detecteren waar ze mee te maken hadden. Toen ze eenmaal de vuilniszak openden troffen ze een trillende vibrator aan.

Waarschijnlijk was de vorige eigenaresse er klaar mee en besloot ze de vibrator weg te gooien zonder de batterijen uit het apparaat te halen. De vibrator is vast aan gegaan nadat hij werd weggegooid in een prullenbak langs de weg. Degene die de politie had gebeld had nooit kunnen bedenken dat er een vibrator in lag en was dan ook verbijsterd na het horen van het nieuws. Het is niet voor het eerst dat Italië in paniek raakt vanwege een mogelijke bom. Afgelopen september vergat iemand zijn snelkookpan met minestrone soep op een perron. De pan met soep werd ter plekke ontmanteld en opgediend als lunch voor het hele ontruimingsteam.

Toch is het volgens de Italiaanse autoriteiten belangrijk om melding te doen van een verdacht object of situatie. “Het dreigingsniveau is vandaag de dag hoger dan normaal dus we nemen de meldingen erg serieus”. Van wie het zoemende seksspeeltje was is helaas niet bekend. De schuldige dame zal met het schaamrood op haar wangen het nieuws hebben aangehoord. Het seksspeeltje is door de politie onschadelijk gemaakt en ter vernietiging weggebracht naar de verbrandingsoven. 

Gepubliceerd op: 21 maart 2016

Bron

Tags