Trouble in Hazes-paradise: 'Knallende ruzie tussen Rachel en André Hazes'

André Hazes zit in een groot dilemma: hij wil zijn ex Monique (en tevens moeder van zijn zoontje André jr.) terug, maar wil zijn moeder ook niet voor haar hoofd stoten. Volgens Monique komt haar schoonmoeder Rachel er niet meer in na alle sneren die ze de afgelopen tijd van haar heeft gekregen. En andersom zit Rachel ook niet op Monique te wachten. Dit beweert (wie anders dan?) Yvonne Coldeweijer op haar Insta-stories.

andre rachel hazes

Dierbare plek

André zou eigenlijk de komende weken naar Orlando (Verenigde Staten) gaan. Hij heeft namelijk dierbare herinneringen aan deze plek, omdat hij hier vroeger regelmatig met zijn vader kwam. Ook zou een deel van het as van André sr. hier zijn uitgestrooid door Rachel. Maar nu door alle drama gaat zijn reis waarschijnlijk niet meer door. Dat zegt juice koningin Yvonne Coldeweijer.

Dilemma

Yvonne zegt er het volgende over op haar social media: “André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma. Enerzijds wil hij het allerliefste Moon terug. Maar zij geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer in komt. Anderzijds heeft hij een goede band met zijn moeder, die er niet achter staat dat hij terug wil naar Moon. Zij wil er alles aan doen om dit tegen te houden.”

Alleen naar Las Vegas

Ook zouden Rachel en André het plan hebben om samen naar Las Vegas te gaan, maar ook dat zit er volgens Yvonne niet meer in: “Er gingen geruchten dat André en Rachel op reis zouden gaan naar Las Vegas volgende week. Een spion meldt vandaag dat hij nu alleen zal gaan. Gaat Rachel niet meer mee door al dit gezeik?” We zijn benieuwd hoe zich dit gaat ontwikkelen.

Gepubliceerd op: 8 december 2021

Bron

Tags