TV-programma Radar onthult wat er in de ‘Shambala-Druppels’ van Giel Beelen zit

Voor de mensen die het niet hebben meegekregen: radio-DJ Giel Beelen is de afgelopen periode op het spirituele pad geraakt. Ieder zo z'n ding uiteraard. Giel startte onlangs het merk Shambala op, druppels waarmee je tot je innerlijke guru kunt komen. Klinkt goed... maar: werkt het wel? Volgens tv-programma Kassa is het pure onzin.

Giel Beelen is de afgelopen periode op het spirituele pad geraakt

Innerlijke guru wat?

Iedereen mag voor zichzelf bepalen wat een 'innerlijke guru' is, want als we eerlijk moeten zijn weten wij het eigenlijk ook niet. Wij zijn niet echt thuis in het spirituele wereldje. Anyway, Giel verkoopt deze druppels voor 40 euro. Een flink bedrag voor iets wat rete-onduidelijk is. En Beelen vindt het zelf eigenlijk ook een beetje onduidelijk wat er in zit. Sterk verhaal.

Radar

Het blijkt best heftig spul te zijn, dat wees onderzoek van tv-programma Radar uit. Farmacoloog Thomas Dorlo van Radar zegt er het volgende over: “Het is een kruidenmiddel, maar wat je in feite aan het slikken bent is een antidepressivum. Ik weet niet exact hoeveel van de stoffen erin zitten en ik denk dat de producent het ook niet exact weet en dat het er daarom niet op staat.” Ehm, Giel???

Verboden

Daar blijft het niet bij. Thomos legt daarnaast uit dat het je serotonineniveau verhoogt: “En als dat te hoog wordt dan dat tot bijwerkingen leiden. In extreme gevallen zelfs tot iets wat serotonineshock heet.” Thomos is er voorstander van om het product zo snel mogelijk te verbieden. Duidelijke taal! Hieronder vind je het hele interview:

Loading Video...

 

 

Gepubliceerd op: 13 oktober 2021

Bron

Tags