TV-serie van Harry Potter in de maak

Er komen met de maand streamingdiensten bij. Disney lanceert er een, Apple lanceert er een, HBO lanceert er een, etc. Een van deze nieuwe aangekondigde streamingdiensten is die van Warner Bros Studio’s. Maar hoe ga je het opnemen tegen de zwaargewichten als Netflix, Amazon en binnenkort dus ook Disney? Tja, Warner Bros heeft de rechten van de immens populaire Harry Potter Franchise, dus waarom geen Harry Potter TV-serie. 

De Harry Potter tv-serie moet volgens bronnen enkel en alleen beschikbaar komen voor de streamingdienst van Warner Bros en zou meteen bij het lanceren van de streamingdienst beschikbaar moeten zijn. Alles is nog in de ontwikkelingsfase, maar 1 ding weten we wel. De serie moet zich afspelen voor de gebeurtenissen in de films en boeken. Het zou ook om volledig nieuwe personages gaan, met uiteraard verwijzingen naar de bekende personages. 

Super goed nieuws voor de fans, maar of dit plan uiteindelijk doorgaat is nog maar de vraag. Wij denken echter dat Warner Bros Studio’s dit plan vroeg of laat wel gaat uitvoeren. 

Gepubliceerd op: 4 juli 2019

Tags