Twee ingehuurde mannen breken in bij verkeerde huis om seks fantasie te vervullen

Een opmerkelijk verhaal. Twee mannen waren namelijk ingehuurd om een seks fantasie van een klant uit te voren, echter braken ze in bij het verkeerde huis. Het was de bedoeling dat de bewoner van het huis zou worden vastgebonden in zijn ondergoed en om vervolgens geaaid te worden met een bezem. Het liep echter anders. 

De mannen hadden via Facebook deze "klus" binnen gekregen en zouden tussen de $3.330 en $5.000 krijgen, afhankelijk van hoe goed het rollenspel was. Alleen was de klant in kwestie verhuisd naar een andere pand in dezelfde straat. 

Hierdoor braken de mannen - gewapend met een machete - door miscommunicatie in bij het verkeerde huis. De mannen hadden al snel door dat het het verkeerde pand was en boden de eigenaar van het pand excuses aan. Ze legde het misverstand uit, verlieten het pand in de buurt van Griffith, in New South Wales en gingen op weg naar het juiste adres. Echter had de eigenaar van het pand de politie inmiddels gebeld. 

Eenmaal bij het goede adres schrok de klant van de machetes om de broeken en vroeg de heren om de messen in de auto te laten. De klant besloot zijn ingehuurde mannen eerst te voorzien van een heerlijke maaltijd, waarnaar de pret daadwerkelijk mocht gaan beginnen. Echter heeft het nooit zover mogen komen want toen stond de politie al weer op de stoep. 

Dit gebeurde allemaal in juli 2019. Een van de mannen is inmiddels vrijgesproken, nadat een rechter oordeelde dat er geen bewijs was dat hij van plan was te intimideren.

De rechter zei dat het een fantasie was en dat de mannen de machetes hadden gedragen als rekwisieten.

Advocaat van Terrence Leroy, een van de verdachten, zei: "Het was een commerciële overeenkomst om een ​​halfnaakte man in zijn onderbroek vast te binden en te aaien met een bezem. Bij binnenkomst was het niet de bedoeling om te intimideren."

Gepubliceerd op: 2 juni 2020

Tags