Ultraluxe camper van 1,4 miljoen euro heeft zelfs een eigen garage

Deze zomervakantie gaan we vast niet heel ver op vakantie: Bali, Amerika en Brazilië moeten toch nog minstens een jaar op ons wachten. Gelukkig heeft Europa ook heel wat te bieden! Wat dacht je van een roadtripje met een camper ter waarde van 1,4 miljoen euro?!

We hebben het over Volkner Mobil Performance S-klasse. Daar ga je geheid indruk mee maken op de Europese (snel)wegen. De directrice van Volkner Mobil, Stephanie Volkner, beweert dat het een huis op wielen is. En wij denken inderdaad dat dat een goede vergelijking is! Deze camper heeft namelijk features waar je U tegen zegt.
 

Een camper in de vorm van een huis

De camper beschikt over een ruim tweepersoonsbed, een geweldige keuken en zelfs een verwarmde (!) badkamer! En dat is nog lang niet het meest luxe... De camper heeft namelijk een eigen garage met een elektrohydraulische lift. Say whaaaat?! Echt de droom dus voor elke vakantieganger! Dat mag natuurlijk ook wel met zo'n dik prijskaartje. Stephanie zei er het volgende over in The Daily Mail: “Onze klanten hebben normaal gesproken grote bedrijven. Ze willen vrij reizen. Ze willen beslissen wanneer ze hun reis beginnen, waar ze naartoe kunnen, niet eerder. Ze kijken naar het weer en beginnen. Ze willen in hun eigen, zeer persoonlijke omgeving wonen.” Dat is vast gelukt!

Check hieronder die dikke camper: 
 

Gepubliceerd op: 6 mei 2021

Bron

Tags