Und Jawohl, Ik ga zwemmen is er nu ook in het Duits!

Niet iedereen is fan, maar we kunnen er niet omheen dat wanneer je 'Ik ga zwemmen' van Mart Hoogkamer eenmaal hebt gehoord, je deze niet meer uit je kop krijgt en deze dan ook dé zomerhit van 2021 is geworden. En het zal je niet verrassen dat er nu ook een versie in het Duits is verschenen, Ich gehe schwimmen, in Bacardi Lemon!

ik ga zwemmen duits

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer deed vijf jaar geleden mee aan Holland's Got Talent maar werd een jaar geleden echt bekend in Nederland nadat er een video van hem viral ging, waarop hij op het strand in Spanje een cover zong van Unchained Melody. Met Ik ga zwemmen lijkt hij definitief te zijn doorgebroken als artiest. Afgelopen maand bereikte zijn zomerhit de eerste plek in de Nederlandse Spotify Top 200, maar zijn succes beperkt zich niet alleen tot Nederland. Ik ga zwemmen was zelfs de meest gedeelde track op Spotify wereldwijd! Het is dus niet verrassend dat deze inmiddels ook onze oosterburen heeft bereikt.

Duitse versie Ik ga zwemmen

De Duitse 'party artist' Wolfgang Saufi wist wel raad met het nummer en nam een Duitse versie van Ik ga zwemmen op, met de niet bepaald verrassende titel 'Ich gehe schwimmen'. 

Check de Duitse versie van Ik ga zwemmen hier:

Bron en beeld: Instagram

 

Gepubliceerd op: 2 september 2021

Tags