Unieke woonboerderij op Funda lijkt zo uit een woonmagazine te komen

Als tijdens het lezen van magazines de prachtige woonboerderijen die je tegenkomt het meeste zijn wat je opvallen en het altijd je droom is geweest om zelf zo'n pareltje te bezitten, dan zou dit je mogelijkheid kunnen zijn om die droom te realiseren. Op Funda staat namelijk deze adembenemende woonboerderij te koop, die rechtsstreeks uit een woonmagazine lijkt te komen.

woonboerderij

Woonboerderij

Aan de prachtige woning zal zeker een stukje geschiedenis verbonden zijn, de woning dateert zich voornamelijk uit de jaren 1790. Echter is de boerderij door de jaren heen gerenoveerd en gemoderniseerd dat je zou kunnen wedden dat deze anno 2022 is gebouwd. Het woongedeelte heeft een oppervlakte van 255 vierkante meter en het buitengedeelte heeft een oppervlakte van maar liefst 3.965 vierkante meter perceel. Ben je een voorstander van duurzaam wonen dan is deze woning voor je, de woning beschikt over geavanceerde warmtepomp, vloerverwarming en 33 zonnepanelen. De woning heeft ook een gastenverblijf, die maar liefst 65 vierkante meter is. Daarnaast kun je lekker in de tuin een feestje geven rond het verwarmde zwembad. In de wagenloods parkeer je makkelijk twee auto's.

Comfortabel en vrij leven

Deze woning stelt je in de gelegenheid om comfortabel en vrij te leven en nog veel meer. Er zijn in de woonboerderij 5 kamers. Van die 5 kamers zijn er 4 slaapkamers. De kamers en badkamers zijn verdeeld over 2 woonlagen. Het huis heeft 2 badkamers en 1 apart toilet. Het huis is gelegen in het dorp Achterberg. Benieuwd hoeveel je kwijt bent aan deze woning? Je zal wel even 1,4 miljoen euro moeten neertellen. Check hier het huis op Funda.

woonboerderij

woonboerderij

Bron en beeld: Man-man, Funda

Gepubliceerd op: 12 januari 2022

Tags