Vader stuurt gephotoshopte foto's naar vriendin als ze vraagt hoe met de kinderen gaat

Een creatieve vader stuurt de meest hilarisch foto's naar zijn vriendin als ze vraag hoe het met hun kinderen gaat. Elke keer weet hij op hilarische wijze de kids in bijzondere situaties te photoshoppen.

Kinderen gephotoshopt in bijzondere situaties

Sommige ouders gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat foto's van hun kinderen ronduit perfect zijn, voordat de foto's worden gedeeld op social media. Maar niet Kenny Duess, die liever wat creatieve en bijzondere foto's maakt van zijn kinderen - en hun photoshopt in grappige scenario's. Dit alles om zijn vriendin gerust te stellen dat het goed gaat met de kids.

Duess, uit Antwerpen, begon de grap nadat zijn vriendin hem een bericht had gestuurd met de vraag of alles goed ging met hun dochtertje Alix. In plaats van antwoorden te geven of een snelle foto te sturen om zijn vriendin gerust te stellen, besloot hij zijn photoshop skills eens aan te scherpen.

Op avontuur met je kinderen

Duess deelt nu zijn bijzondere kinderfoto's on Instagram. Zo heeft hij foto's waarin zijn kinderen worden aangevallen door vogels, ontvoerd door UFO's en veel meer.

Zo vertelt hij over het moment dat zijn vriendin de eerste foto ontving: "Mijn vriendin moest twee keer kijken toen ze de eerste foto ontving [om te begrijpen wat er echt aan de hand was], maar het duurde niet lang voordat zij en haar collega's om moesten lachen en uitkeken naar nieuwe foto's. Dat hebben gezegd, we zorgen er altijd voor dat de foto's veilig worden gemaakt. Ze is altijd blij met het eindresultaat."

Het succes van de leuke foto's

Over zijn dochter vertelde hij: "Alix is een makkelijk in de omgang, gelukkig kind. Ze lacht altijd met een grappig karakter en probeert ons aan het lachen te maken met een vleugje koppigheid."

Duess biedt nu ook dezelfde Photoshopping-service aan voor andere gezinnen via zijn website, waar mensen eenvoudig een sjabloon kunnen kiezen en contact opnemen met hun verzoek. Hij zegt dat de foto's onlangs viraal gingen en regelmatig in de nieuws verschijnen, maar dat hun verhaal daar niet eindigt. Elke week maakt de liefhebbende vader, Alix en Aster een nieuwe foto voor hun fans.

Gepubliceerd op: 19 juli 2021

×