Boek je vakantie met deze all-you-can-drink tequila trein

Van een lekker temperatuurtje rond de 20 graden naar sneeuw?! Het is duidelijk dat april doet wat -ie wil, maar pff: wat kijken we uit naar het moment dat het zomer is en we op vakantie kunnen! Verlangen naar vakantie


De hete zon op je bakkes, het geluid van het kabbelende zeewater en een drankje in je rechterhand... Ja, dat is een situatie waar we onszelf meerdere malen op betrappen dat we daar over fantaseren! We missen zelfs de lange wachtrijen voordat je het vliegtuig in kan! Hopelijk kunnen we snel weer op zomervakantie gaan.

All-you-can-drink tequila

En mocht het dan zo ver zijn, dan hebben we een heel goede tip voor je: overweeg een vakantie naar het mooie Mexico, want daar is toch een parel van een attractie. Maak kennis met de Jose Cuervo Express: de trein waar je onbeperkt tequila naar binnen kan gieten. De treinreis brengt je van Guadalajara naar het plaatsje Tequila en duurt zo'n 11 uur. Je kunt kiezen uit vier coupés waar je allemaal verschillende activiteiten kan ondernemen, zoals een workshop tequila en snacks eten! Je moet wel eventjes diep in de buidel tasten, want een treinticket kost zo'n 1.000 euro. Maar goed: dan kan je wél onbeperkt shotten!

Check in de foto's hieronder hoe de trein eruitziet! 

Gepubliceerd op: 5 april 2021

Bron

Tags